Promocione

Sort By


Lajmet e Fundit

VRF PANASONIC HIBRIDE ME DJEGJE TE BRENDSHME GHP

RIMENDONI ATË QË KONSUMONI A e dini se më shumë se gjysma e energjisë elektrike e përdorur nga ndërtesat dhe... lexo me shume

NANOE ™ X, AJËR ME CILËSI PËR GJITHË JETËN

Lëreni Panasonic të kujdeset për cilësinë e ajrit në ambjentet e brendshme. nanoe ™ X largon 99% të baktereve dhe... lexo me shume

PANASONIC I RI COMFORT CLOUD, MË SHUMË SE NJË KONTROLL NË TELEFONIN TUAJ.

Panasonic ju ofron mundësinë që të kontrolloni ajrin e kondicionuar që nga smartphoni, tableti apo dhe desktopi nëpërmjet internetit,... lexo me shume

Cfarë është ECONAVI?

Sensorët inteligjentë ECONAVI zbulojnë humbje të pandërgjegjshme të energjisë duke përdorur Sensorin e Aktivitetit Njerëzor dhe Sensorin e Dritës... lexo me shume

Përfaqësitë


u shtua ne shporte.
Porosia