ELIWELL ID PLUS 971

  • Termostat Digital per Kontrollin dhe
    Komandimin e Kompresorit 8A-230V
    dhe Defrostin 8A – 2- Rele me 2-sensor
    PTC/NTC(ID PLUS)

 

Brand: