Frigorifer ftohës Caglayan (Narcissus)

Modeli Narcissus ofron një pamje elegante  me një sipërfaqe të madhe qelqi dhe me kornizë estetike alumini.  Është shumë efikas përsa I përket  konsumit të energjisë. Ky model është projektuar për shfaqjen e pijeve dhe qumështit dhe mundtë realizohet me 2, 3, 4 dhe 5 dyer dhe në katër gjatësi të ndryshme.

-       Mundëson një ekspozim të mire të produkteve.

-       Produktet arrihen me lehtësi edhe në raftet më të larta.

-       Pë një pamje më të mire të produkteve realizohet me rafte të ndriçuara.
Brand:
Category:

Description

[table “483” not found /]