Frigorifer ftohës mural Caglayan (Lotus)

Modeli Lotus është një zgjedhje idele për pronarët e dyqaneve falë dizajnit estetik, stilit dhe lehtësisë së përdorimit. Pamja ballore lejon mundësinë e shfaqjes së të gjithë produkteve. Sugjerohet për nënproduktet e mishit,qumështit,  bulmetit dhe për pije.

–       Modeli Lotus lejon një ekspozim të mire të produkteve.

–       Produktet arrihen me lehtësi edhe në raftet më të larta.

–       Siguron konsum të ulët të energjisë

–       Panelet anësore mund të realizohen me xham të dyfishtë, me pasqyrë ose të mbuluara.

–       Për një pamje më të mire të produkteve realizohet me rafte të ndriçuara.

Brand:
Category:

Description

[table “485” not found /]