Description

Specifikimet e produktit:

 • Ndriçim I brendshëm LED
 • Pjesa e brendshme metal I bardhë
 • Pjesa e poshtme metalike
 • Ftohës R290
 • Dera me kyçje
 • Çelës për dritën
 • Termostati mekanik
 • Korniza e derës plastike
 • Xham i temperuar I dyfishtë
 • Dera me vetëmbyllje
 • Me dorezë
 • 2 këmbë dhe 4 rrota