Description

Specifikimet e produktit:

   • Ndriçim I brendshëm LED
   • Ftohës R604a
   • Çelës për ventilimin
   • Çelës për dritën
   • Termostati mekanik
   • Korniza e derës plastike
   • Xham i temperuar I dyfishtë
   • Pjesa e brendshme e termoformuar
   • Me dorezë
   • 2 këmbë dhe 2 rrota