Description

Specifikimet e produktit:

 

  •  Ndriçim LED
  • Ftohës R600a
  • Me kyç
  • Termostati elektrik
  • Çelës për dritën dhe ventilimin
  • Kornizë plastike e derës
  • Me vetëmbyllje
  • Pjesa e poshtme plastike
  • Me dorezë
  • Xham I temperuar I dyfishtë
  • 2 këmbë dhe 2 rrota
  • Përmasat (GjxGjxL): 505x425x1615mm