Panasonic AQUAREA Bolierët sanitarë (Ena amortizuese)
PAW-BTANK50L-1

0.00 

  • Opsioni më i mirë për tu kombinuar me njësitë Mono-bloc
  • Bolier për ujë të ngrohtë sanitar me enë zgjerimi
  • Dizejnuar per aplikime rikonstuktimesh, bolieri për ujë të ngrohtë sanitar me enë zgjerimi është vecanërisht i përshtatshëm për për përshtatje të shpejtë në instalimet ekzistuese
  • Valvol 3 rrugëshe e përfshirë dhe një pompë e klasit “A”
  • E thjeshtë për tu instaluar, e pashme, eficencë e lartë për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar dhe për ngrohje
Brand:
View cart