Panasonic AQUAREA Bolierët sanitarë
PAW-TD20B8E3-1

0.00 

  • Opsioni më i mirë për tu kombinuar me njësitë Mono-bloc
  • Bolier për ujë të ngrohtë sanitar me enë zgjerimi
  • Dizejnuar per aplikime rikonstuktimesh, bolieri për ujë të ngrohtë sanitar me enë zgjerimi është vecanërisht i përshtatshëm për për përshtatje të shpejtë në instalimet ekzistuese
  • Valvol 3 rrugëshe e përfshirë dhe një pompë e klasit “A”
  • E thjeshtë për tu instaluar, e pashme, eficencë e lartë për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar dhe për ngrohje
Brand:
View cart

Description

Modeli
S-100PK2E5B
Kapaciteti Nominal BTU32000
Kapaciteti në ftohje Nominal (Min - Max) kW9,5 (3,1 ~ 10,5)
Fuqia hyrëse në ftohje Nominal (Min - Max)kW2,91
Konsumi vjetor i energjisë në Ftohje kWh/a520
Kapaciteti në ngrohje Nominal (Min - Max)
kW9,5 (3,1 ~ 11,5)
Fuqia hyrëse në ngrohje Nominal (Min - Max) kW2,39
Konsumi vjetor i energjisë në ngrohje kWh/a2732
SEER6,4 A++
SCOP4,1 A+
Volumi i ajrit (Hi / Lo / Q-Lo)m³/min22,0 / 18,5 / 15,0
Niveli i zhurmës (Hi / Lo / Q-Lo) dB(A)49 / 45 / 41
Përmasat L x Gj x Th mm 302 x 1120 x 236
Pesha kg14
Garancia 5 vjet