Panasonic Aquarea HT Bi‑bloc, 1 fazë
KIT-WHF12F6E5 (Gjenerata F)

  • Kosto instalimi të reduktuara
  • Reduktim i kohës së instalimeve dhe minimizim i gabimeve të instalimeve
  • Punon në temperatura të ulëta deri në -20 °C
  • Telekomandë e thjeshtë për tu përdorur
  • Hapësira instalimi të reduktuara
  • Funksione të telekomandës (aktivizim i funksionit të ftohjes i mundshëm nga programi)
Brand:
Availability: Out of stock Categories: , ,

Description

Modeli
U-140PZ2E8
Kapaciteti në ftohje Nominal (Min - Max) kW14,0 (3,3 - 15,0)
Kapaciteti në ngrohje Nominal (Min - Max)kW14,0 (3,4 - 16,0)
Burimi i energjisë V380 - 400 - 415
Lidhjet (njësi e brendshme/njësi e jashtme)mm²2 x 1,5 or 2,5
Volumi i ajrit (ftohje/ngrohje)m³/min89 / 83
Niveli i zhurmësdB(A)56 / 56
Fuqia e zhurmësdB74 / 74
Përmasat L x Gj x Th mm996 x 980 x 370
Pesha netokg94
Dimensioni i tubit të lëngut Inch (mm)3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch (mm)5/8 (15,88)
Gjatësia e tubavem5 ~ 50
Diferenca në lartësi (brenda/jashtë)m30
Gjatësia e tubit për gaz shtesë m30
Sasia shtesë e gazit g/m45
Ftohësi (R32) / CO2 Eq.kg / T2,98 / 2,0115
Shtrirja e operimit në ftohje Min ~ Max°C-10 ~ +43
Shtrirja e operimit në ngrohje Min ~ Max °C-15 ~ +24
Garancia 5 Vjet