Panasonic AQUAREA HT Monobllok 1 fazë
WH-MHF12G6E5, Vetëm ngrohje MHF (Gjenerata G)

  • Kosto instalimi të reduktuara
  • Reduktim i kohës së instalimeve dhe minimizim i gabimeve të instalimeve
  • Punon në temperatura të ulëta deri në -20 °C
  • Telekomandë e thjeshtë për tu përdorur
  • Hapësira instalimi të reduktuara
  • Funksione të telekomandës (aktivizim i funksionit të ftohjes i mundshëm nga programi)
Brand:
Availability: Out of stock Categories: , ,

Description

Modeli
U-140PZH2E8
Kapaciteti në ftohje Nominal (Min - Max) kW14,0 (3,3 - 16,0)
Kapaciteti në ngrohje Nominal (Min - Max)kW16,0 (3,3 - 18,0)
Burimi i energjisë V220 - 230 - 240
Lidhjet (njësi e brendshme/njësi e jashtme)mm²2 x 1,5 or 2,5
Volumi i ajrit (ftohje/ngrohje)m³/min129 / 116
Niveli i zhurmësdB(A)54 / 54
Fuqia e zhurmësdB71 / 71
Përmasat L x Gj x Th mm1 416 x 940 x 340
Pesha netokg99
Dimensioni i tubit të lëngut Inch (mm)3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch (mm)5/8 (15,88)
Gjatësia e tubavem5 ~ 80
Diferenca në lartësi (brenda/jashtë)m30
Gjatësia e tubit për gaz shtesë m30
Sasia shtesë e gazit g/m60
Ftohësi (R32) / CO2 Eq.kg / T4,20 / 2,835
Shtrirja e operimit në ftohje Min ~ Max°C-20 1 ~ +46
Shtrirja e operimit në ngrohje Min ~ Max °C-20 ~ +24
Garancia 5 Vjet