Panasonic AQUAREA T‑CAP Monobllok 1 fazë
WH-MXC09H3E5 (Ngrohje dhe ftohje MXC)

  • Kursime shumë të larta energjie A+++
  • Instalim dhe mirëmbajtje e thjeshtë
  • Temperatura maksimale  në dalje: 55 °C
  • Punon në temperatura deri në -20 °C
Brand:
Availability: Out of stock Categories: ,

Description

Modeli
KIT-WHF09F3E5
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +7 °C, W 35 °C)kW / COP9,00 / 4,64
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +7 °C, W 55 °C) kW / COP9,00 / 2,48
Kapaciteti në ngrohje COP (A +2 °C, W 35 °C) kW / COP9,00 / 3,45
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +2 °C, W 55 °C) kW / COP9,00 / 2,06
Kapaciteti në ngrohje / COP (A -7 °C, W 35 °C)kW / COP9,00 / 2,74
Kapaciteti në ngrohje / COP (A -7 °C, W 55 °C)kW / COP9,00 / 1,79
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë mesatare (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA++ / A++
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë të ngrohtë (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA+++ / A+++
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë të ftohtë (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA+ / A+
Njësia e brendshmeWH-SHF09F3E5
Niveli i zhurmës dB(A)33
Përmasat (LxGjxTh)mm892 x 502 x 353
Peshakg46
Lidhjet e ujitInchR 1¼
Prurja e ujit në ngrohje (ΔT=5 K. 35 °C)L/min25,8
Kapaciteti i ngrohësit elektrik të integruar kW3
Faza e rekomanduarA30 / 30
Madhësia e kabullit elektrikmm²3 x 4,0
Njësia e jashtmeWH-UH09FE5
Niveli i zhurmës në ngarkesë të pjesshme në ngrohjedb (A)-
Niveli i zhurmës në ngarkesë të plotë në ngrohje/ftohjedb (A)66
Përmasat (LxGjxTh)mm1 340 x 900 x 320
Peshakg104
Ftohësi (R410A) / CO2 Eq.kg / T2,90 / 5,145
Diametri i tubit gaz/lëngInch (mm)3/8 (9,52) / 5/8 (15,88)
Gjatësia e tubitm3 ~ 30
Ndryshimi i lartësisë brenda/jashtëm20
Gjatësia e tubit për gas shtesëm10
Sasia e gazit shtesëg/m70
Shtrirja e operimit°C-28 ~ +35
Temperatura e ujit në dalje (Ngrohje)°C25 ~ 65