Panasonic AQUAREA T‑CAP Monobllok 3 fazë
WH-MXC16H9E8 (Ngrohje dhe ftohje MXC)

  • Kursime shumë të larta energjie A+++
  • Instalim dhe mirëmbajtje e thjeshtë
  • Temperatura maksimale  në dalje: 55 °C
  • Punon në temperatura deri në -20 °C
Brand:
Availability: Out of stock Categories: ,

Description

Modeli
PAW-TA30C2E5STD
Volumi i ujitL350
Temperatura maximale e ujit°C95
Përmasat (Lartësia / Diametri)mm1835 / 670
Pesha / e mbushur me ujëkg169 / 519
Ngrohësi elektrikkW3,00
FuqiaV230
Materiali brenda depozitësCelik i emaluar
Sipërfaqja e shkëmbyesit3,5 / 1,2
Humbja e energjisë në 65°CkWh/24h1,76
Aksesor valvol me 3 rrugë PAW-3WYVLV-SI ose CZ-NVOpsional
Kabëll sensori temperature 20 m i gjatë i përfshirëPo
Humbjet e energjisëW73
Klasi i eficencës së energjisë (nga A+ në F)B
Garancia2 Vjet
Mirëmbajtja e kërkuarCdo 2 vjet