Panasonic Etherea Inverter+ Argjend KIT-XZ20-VKE (Copy)

  • Gas R32, miqësor me mjedisin
  • Sistemi i pastrimit të ajrit nanoe ™, 99% efektiv ndaj mykut, viruseve, baktereve dhe polenave.
  • Aerowings për të kontrolluar drejtimin e ajrit
  • Super qetë! Vetëm 19 dB (A)
  • Kontrolli nga Smartphone (Opsionale)
Brand:
Availability: Out of stock Categories: , ,

Description

 

Modeli
KIT-Z50-VKE
Kapaciteti Nominal (BTU)18000
Kapaciteti në ftohje Nominal (Min - Max) (kw) 5,00 (0,98 - 6,00)
Fuqia hyrëse në ftohje Nominal (Min - Max)(kw)1,41 (0,28 - 1,95)
Konsumi vjetor i energjisë në Ftohje (kWh/a)222
Kapaciteti në ngrohje Nominal (Min - Max)
(kw)
5,80 (0,98 - 8,00)
Kapaciteti në ngrohje në -7 °C (kw)4,80
Fuqia hyrëse në ngrohje Nominal (Min - Max) (kW)1,44 (0,34 - 2,53)
Konsumi vjetor i energjisë në ngrohje (kWh/a)1 251
SEER7,90 A++
SCOP4,70 A++
Njësia e brëndshme argjendCS-Z50VKEW
Burimi i energjisë (V)230
Faza e rekomanduar (A)16
Lidhja brenda / jashtë (mm²)4 x 2,5
Volumi i ajrit Ftohje / Ngrohje (m³/min)19,1 / 20,5
Volumi i largimit të lagështirës (L/h)2,8
Niveli i zhurmës në ftohje (Hi / Lo / Q-Lo) dB(A)44 / 37 / 30
Niveli i zhurmës në ngrohje (Hi / Lo / Q-Lo) dB(A)44 / 37 / 30
Përmasat L x Gj x Th (mm)302 x 1 120 x 236
Pesha (kg)12
Njësia e jashtmeCU-Z50VKE
Volumi i ajrit Ftohje / Ngrohje (m³/min)39,8 / 36,9
Niveli i zhurmës Ftohje / Ngrohje (Hi) dB(A)47 / 47
Përmasat L x Gj x Th (mm)695 x 875 x 320
Pesha (kg)42
Dimensioni i tubit të lëngut (Inch /mm)1/4 (6,35)
Dimensioni i tubit të gazit (Inch /mm)3/8 (9,52)
Gjatësia e tubit (m)3 ~ 15
Diferenca në lartësi (brenda/jashtë) (m)15
Gjatësia e tubit për gaz shtesë (m)7,5
Sasia shtesë e gazit (g/m)10
Ftohësi (R32) / CO2 (kg / T)1,15 / 0,776
Shtrirja e operimit në ftohje Min ~ Max (°C)-10 ~ +43
Shtrirja e operimit në ngrohje Min ~ Max (°C)-15 ~ +24
Garancia 5 vjet