Panasonic Etherea Inverter+ E bardhë mat
Z20VKE

  • Gas R32, miqësor me mjedisin
  • Sistemi i pastrimit të ajrit nanoe ™, 99% efektiv ndaj mykut, viruseve, baktereve dhe polenave.
  • Aerowings për të kontrolluar drejtimin e ajrit
  • Super qetë! Vetëm 19 dB (A)
  • Kontrolli nga Smartphone (Opsionale)
Brand:
Availability: Out of stock Category:

Description

Modeli
KIT-TZ60-WKE
Kapaciteti Nominal (BTU)21000
Kapaciteti në ftohje Nominal (Min - Max) (kw) 6,00 (0,98 - 6,60)
Fuqia hyrëse në ftohje Nominal (Min - Max)(kw)1,85 (0,25 - 2,30)
Konsumi vjetor i energjisë në Ftohje (kWh/a)309
Kapaciteti në ngrohje Nominal (Min - Max)
(kw)
7,00 (0,98 - 8,20)
Kapaciteti në ngrohje në -7 °C (kw)4,90
Fuqia hyrëse në ngrohje Nominal (Min - Max) (kW)1,90 (0,21 - 2,30)
Konsumi vjetor i energjisë në ngrohje (kWh/a)1433
SEER6,80 A++
SCOP4,30 A+
Njësia e brëndshme CS-TZ60WKEW
Burimi i energjisë (V)230
Faza e rekomanduar (A)20
Lidhja brenda / jashtë (mm²)4 x 2,5
Volumi i ajrit Ftohje / Ngrohje (m³/min)20,9 / 21,9
Volumi i largimit të lagështirës (L/h)3,3
Niveli i zhurmës në ftohje (Hi / Lo / Q-Lo) dB(A)45 / 37 / 34
Niveli i zhurmës në ngrohje (Hi / Lo / Q-Lo) dB(A)45 / 37 / 34
Përmasat L x Gj x Th (mm)302 x 1102 x 244
Pesha (kg)13
Njësia e jashtmeCU-TZ60WKE
Volumi i ajrit Ftohje / Ngrohje (m³/min)34,0 / 34,0
Niveli i zhurmës Ftohje / Ngrohje (Hi) dB(A)49 / 51
Përmasat L x Gj x Th (mm)619 x 824 x 299
Pesha (kg)36
Dimensioni i tubit të lëngut (Inch /mm)1/4 (6,35)
Dimensioni i tubit të gazit (Inch /mm)1/2 (12,7)
Gjatësia e tubit (m)3 ~ 30
Diferenca në lartësi (brenda/jashtë) (m)15
Gjatësia e tubit për gaz shtesë (m)10
Sasia shtesë e gazit (g/m)15
Ftohësi (R32) / CO2 (kg / T)1,22 / 0,824
Shtrirja e operimit në ftohje Min ~ Max (°C)-10 ~ +43
Shtrirja e operimit në ngrohje Min ~ Max (°C)-15 ~ +24
Garancia 5 vjet