Panasonic Njësia e Re murale TZ Super-kompakte Inverter (R32)
KIT-TZ42-WKE

  • Dizajn i Ri kompakt me gjatësi 779 mm
  • Filtër PM2,5 për të krijuar cilësi te ajrit të brendshëm të pastër dhe të rehatshëm
  • Gas R32, miqësor me mjedisin
  • Super qetë! Vetëm 20 dB (A)
  • Aerowings për të kontrolluar drejtimin e ajrit
  • Kursime të larta te energjisë
  • Kjo njësi mund të instalohet në tuba për gaz R410A dhe R22
  • Distancë e madhe lidhjeje (nga 15 m deri në 30 m)
  • Kontrolli nga Smartphone (Opsionale)
Brand:
Availability: Out of stock Categories: , ,

Description

Modeli
KIT-AXC12HE5
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +7 °C, W 35 °C)kW / COP12,00 / 4,74
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +7 °C, W 55 °C) kW / COP12,00 / 2,88
Kapaciteti në ngrohje COP (A +2 °C, W 35 °C) kW / COP12,00 / 3,44
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +2 °C, W 55 °C) kW / COP12,00 / 2,19
Kapaciteti në ngrohje / COP (A -7 °C, W 35 °C)kW / COP12,00 / 2,72
Kapaciteti në ngrohje / COP (A -7 °C, W 55 °C)kW / COP12,00 / 1,92
Kapaciteti në ftohje / EER (A 35 °C, W 7 °C)kW / EER10,00 / 2,81
Kapaciteti në ftohje / EER (A 35 °C, W 18 °C)kW / EER10,00 / 5,13
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë mesatare (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA++ / A++
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë të ngrohtë (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA+++ / A+++
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë të ftohtë (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA++ / A++
Njësia e brendshmeWH-ADC1216H6E5
Niveli i zhurmës Ngrohje/FtohjedB(A)33 / 33
Përmasat (LxGjxTh)mm1 800 x 598 x 717
Peshakg124
Lidhjet e ujitInchR 1¼
Prurja e ujit në ngrohje (ΔT=5 K. 35 °C)L/min34,4
Kapaciteti i ngrohësit elektrik të integruar kW6
Faza e rekomanduarA30 / 30
Madhësia e kabullit elektrikmm²3 x 4,0
Sasia e ujitL185
Temperatura max e ujit°C65
Materiali i brendshëm i depozitësÇelik
Njësia e jashtmeWH-UX12HE5
Niveli i zhurmës në ngarkesë të pjesshme në ngrohjedb (A)66
Niveli i zhurmës në ngarkesë të plotë në ngrohje/ftohjedb (A)69 / 68
Përmasat (LxGjxTh)mm1 340 x 900 x 320
Peshakg101
Ftohësi (R410A) / CO2 Eq.kg / T2,85 / 5,951
Diametri i tubit gaz/lëngInch (mm)3/8 (9,52) / 5/8 (15,88)
Gjatësia e tubitm3 ~ 30
Ndryshimi i lartësisë brenda/jashtëm20
Gjatësia e tubit për gas shtesëm10
Sasia e gazit shtesëg/m50
Shtrirja e operimit°C-28 ~ +35
Temperatura e ujit në dalje (Ngrohje/Ftohje)°C20 ~ 60 / 5 ~ 20