Panasonic Njësia e Re murale TZ Super-kompakte Inverter (R32)
KIT-TZ50-WKE

  • Dizajn i Ri kompakt me gjatësi 779 mm
  • Filtër PM2,5 për të krijuar cilësi te ajrit të brendshëm të pastër dhe të rehatshëm
  • Gas R32, miqësor me mjedisin
  • Super qetë! Vetëm 20 dB (A)
  • Aerowings për të kontrolluar drejtimin e ajrit
  • Kursime të larta te energjisë
  • Kjo njësi mund të instalohet në tuba për gaz R410A dhe R22
  • Distancë e madhe lidhjeje (nga 15 m deri në 30 m)
  • Kontrolli nga Smartphone (Opsionale)
Brand:
Availability: Out of stock Categories: , ,

Description

Modeli
KIT-WC05H3E5
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +7 °C, W 35 °C)kW / COP5,00 / 4,63
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +7 °C, W 55 °C) kW / COP5,00 / 2,65
Kapaciteti në ngrohje COP (A +2 °C, W 35 °C) kW / COP4,20 / 3,11
Kapaciteti në ngrohje / COP (A +2 °C, W 55 °C) kW / COP4,10 / 1,98
Kapaciteti në ngrohje / COP (A -7 °C, W 35 °C)kW / COP4,20 / 2,59
Kapaciteti në ngrohje / COP (A -7 °C, W 55 °C)kW / COP3,55 / 1,71
Kapaciteti në ftohje / EER (A 35 °C, W 7 °C)kW / EER4,50 / 2,69
Kapaciteti në ftohje / EER (A 35 °C, W 18 °C)kW / EER5,00 / 3,76
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë mesatare (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA+++ / A++
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë të ngrohtë (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA+++ / A+++
Klasi i energjisë në ngrohje në klimë të ftohtë (W35 °C / W55 °C)A+++ to DA++ / A+
Njësia e brendshmeWH-SDC05H3E5-1
Niveli i zhurmës Ngrohje/FtohjedB(A)28 / 28
Përmasat (LxGjxTh)mm892 x 500 x 340
Peshakg44
Lidhjet e ujitInchR 1¼
Prurja e ujit në ngrohje (ΔT=5 K. 35 °C)L/min14,3
Kapaciteti i ngrohësit elektrik të integruar kW3
Faza e rekomanduarA15 / 30
Madhësia e kabullit elektrikmm²3 x 1,5
Njësia e jashtmeWH-UD05HE5-1
Niveli i zhurmës në ngarkesë të pjesshme në ngrohjedb (A)55
Niveli i zhurmës në ngarkesë të plotë në ngrohje/ftohjedb (A)65 / 66
Përmasat (LxGjxTh)mm622 x 824 x 298
Peshakg39
Ftohësi (R410A) / CO2 Eq.kg / T1,20 / 2,506
Diametri i tubit gaz/lëngInch (mm)1/4 (6,35) / 1/2 (12,70)
Gjatësia e tubitm3 ~ 15
Ndryshimi i lartësisë brenda/jashtëm5
Gjatësia e tubit për gas shtesëm10
Sasia e gazit shtesëg/m20
Shtrirja e operimit°C-20 ~ +35
Temperatura e ujit ne dalje (Ngrohje/Ftohje)°C20 ~ 55 / 5 ~ 20