Panasonic Njësitë e brendshme VRF dysheme (2.2-5.6 kW)

  • Dizajn i pastër dhe me stil, me thellësi të hollë
  • Panel me ngjyrë moderne të bardhë mat
  • Instalim i lehtë dhe fleksibël
  • Filtër i pastrueshëm
  • Punim i qetë
  • Funksion tharje për të reduktuar lagështirën në dhoma
Brand:

Description

[table “468” not found /]