Panasonic Njësitë e brendshme VRF Hidrokit për ECOi, ujë deri në 45 °C

  • Siguron ujë të nxehtë duke përdorur nxehtësinë e humbur që rekuperohet nga njësitë e brendshme të kondicionimit në funksionin ftohës
  • Eficencë e lartë energjie
  • E lidhshme vetëm me njësitë e jashtme të sistemit VRF me 3 tuba ECOi EX MF3
  • Komandë kontrolli CZ-RTC5B e njëjtë me atë të njësive te brendshme ECOi dhe PACi
  • E mundshme lidhja e disa hidro moduleve në të njëjtin qark ku secili mund të vendoset në funksione të ndryshme pune
Brand:

Description

[table “474” not found /]

(1) Maksimumi 45 °C nga cikli i pompës së nxehtësisë, mbi 45 °C sigurohet nga funksionimi i ngrohësit elektrik