Panasonic Njësitë e brendshme VRF kanalor i hollë me presion statik variabël (1.5-5.6 kW)

  • Shumë i hollë: 200 mm për të gjitha njësitë
  • Ventilatori me motor inverter redukton shumë konsumin e energjisë
  • Ideal për hotele me tavane të varur shumë të ulët
  • Mirëmbajtje dhe shërbim i lehtë nga kutia e jashtme elektrike
  • Presioni statik prej 40 Pa lejon lidhjen me kanale ajri
  • Pompa e kondensës e përfshirë
Brand:

Description

LlojiLloji I ftohjesTemperatura e operuarShkrirjaTensioniKushtet e ambientit
SLMe Ventilim+2/+4°CJashtë ciklit220/380V25°C/ %60rHMLMe Ventilim-1/+1°CJashtë ciklit/Elektrike220/380V25°C/ %60rH
FLMe Ventilim+4/+8°CJashtë ciklit220/380V25°C/ %60rH