Panasonic Njësitë e brendshme VRF kanalor me presion statik të variabël (1.5-16.0 kW)

  • Lider në industri për nivelet e ulëta të zhurmave (nga 25 dB(A))
  • Pompë kondense e përfshirë me H deri në 785 mm nga porta e kondensës
  • Mirëmbajtje dhe montim i thjeshtë
  • Sensorët e ndaljes së ajrit shmangin hedhjen e ajrit të ftohtë
  • Kontroll i rregullueshëm i temperaturës së ajrit
Brand:

Description

LlojiLloji I ftohjesTemperatura e operuarShkrirjaTensioniKushtet e ambientit
SLMe Ventilim+2/+4°CJashtë ciklit220/380V25°C/ %60rHMLMe ventilim/Statik0/+2°CJashtë ciklit/Elektrike220/380V25°C/ %60rH
FLStatik-1/-+1°CElektrik220/380V25°C/ %60rH
BM---220/380V25°C/ %60rH