Panasonic Njësitë e brendshme VRF kasetë 60×60 (1.5-5.6 kW)

  • Mini kasetë e cila përshtatet në rrjetat 60×60 të tavaneve
  • Shpërndarje e ajrit të freskët
  • Rrymë ajri në 4 drejtime
  • Fletë ventilatori dhe shkëmbyesi të nxehtësisë me dizajn të përmirësuar
  • Pompë kondense e përfshirë
Brand:

Description

LlojiLloji I ftohjesTemperatura e operuarShkrirjaTensioniKushtet e ambientit
SLMe Ventilim+2/+4°CJashtë ciklit220/380V25°C/ %60rH
MLMe ventilim/Statik0/+2°CJashtë ciklit/Elektrike220/380V25°C/ %60rH
FLStatik-1/+1°CElektrik

220/380V25°C/ %60rH
BM---220/380V25°C/ %60rH