Panasonic Njësitë e brendshme VRF kasetë me 1 drejtim (2.8-7.3 kW)

  • Njësi shumë të holla
  • E përshtatshme për tavane standarte dhe të lartë
  • Pompë kondense e përfshirë me H deri në 590 mm nga porta e kondensës
  • Mirëmbajtje dhe montim i thjeshtë
  • Lartësia e varjes mund të rregullohet lehtësisht
  • Përdor një ventilator me motor inverter për të përmirësuar eficencën e energjisë
Brand:

Description

Lloji I ftohjesTemperatura e operuarShkrirjaTensioniKushtet e ambientit
Me Ventilim-22/-24°CElektrik380V25°C/ %60rH