Panasonic Njësitë e brendshme VRF kasetë me 2 drejtime (2.2-7.3 kW)

  • Njësi të holla, kompakte dhe të lehta
  • Rryma e ajrit dhe shpërndarja ndryshojnë automatikisht në varësi të funksionit operues të njësisë
  • Pompë kondense e përfshirë me H deri në 500 mm nga porta e kondensës
  • Mirëmbajtje e thjeshtë
Brand:

Description

Lloji I ftohjesTemperatura e operuarShkrirjaTensioniKushtet e ambientit
Me Ventilim+2/+4°CJashtë ciklit220/380V25°C/ %60rH