Panasonic Njësitë e brendshme VRF murale (1.5-10.6 kW)

  • Njësi më të vogla dhe më të lehta duke e bërë instalimin më të thjeshtë
  • Funksionim i qetë
  • Dizajn i këndshëm dhe i qëndrueshëm
  • Dalje e tubave ne 3 drejtime
  • Shpërndarja e ajrit rregullohet automatikisht në varësi të funksionit të punimit
Brand:

Description

[table “469” not found /]