Panasonic Njësitë e brendshme VRF rekuperatorë nxehtësie me shkëmbyes (500-1000 m³/h)

  • Panele të izoluara nga brenda dhe jashtë
  • Rekuperim entalpik nxehtësie me eficencë të lartë (deri ne 67 %)
  • Shkëmbim temperature me eficencë deri në 76 %
  • Filtra sintetikë dhe të pastrueshëm ePm2,5 sipas ISO16890 me eficencë deri në 95 %
  • Panel anësor i cmontueshëm për mirëmbajtjen e filtrave dhe shkëmbyesit
  • Ventilatorë me konsum të ulët, eficencë të lartë dhe zhurmë të ulët pune
  • Lidhje me kanalet e ajrit nëpërmjet qaforeve plastike
Brand:

Description

[table “467” not found /]