Panasonic Njësitë e brendshme VRF tavanore (3.6-14.0 kW)

  • Shpërndarje e gjerë e ajrit për dhoma të mëdha
  • E lehtë për tu instaluar dhe mirëmbajtur
  • Lidhje e mundshme për ajër të freskët në njësi
  • Dizajni i hollë me lartësi 235 mm përshtatet me hapësirat e ngushta
  • Nivele të ulëta zhurme
Brand:

Description

[table “466” not found /]