Panasonic Njësitë e jashtme Chiller Heat Pump ECOi-W (20-210 kW)

  • Eficencë e lartë sezonale në ftohje dhe ngrohje
  • E certifikuar nga Eurovent
  • Diapazoni i temperaturës së punimit: -10 ~ +50 °C në ftohje, -17 ~ +20 °C në ngrohje
  • Lloji i ftohësit: R410A
  • Kit për zhurmë shumë të ulët (opsionale)
  • Dizajn i optimizuar për shërbim dhe mirëmbajtje
  • Kontroll i thjeshtë për përdoruesit si standart
  • Paketë Modbus RTU si standart
Brand:

Description

[table “472” not found /]