Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECO G GE3 (16-30 HP)

  • Eficencë energjie sezonale superiore, maksimumi 240.1 %
  • Komandë për prioritet për ujë të nxehtë sanitar
  • Gamë operimi në ngrohje nga -21 °C  deri ne +24 °C  për sistemin ajër-ujë
  • Pa cikël shkrirje
  • Raporti i kapacitetit 50 ~ 200 %
  • Opsion i shkëmbyesve të gazit ose ujit për shkëmbyesit e njësive të brendshme
  • Gjatësi totale e tubave: 780 m
Brand:

Description

Njësi kompakteNjësi kompakteNjësi kompakteNjësi kompakteNjësi kompakteNjësi kompakteNjësi kompakteNjësi kompaktePresion i lartë statik
Lidhja në anën e majtëPAW-FC-D11-1 PAW-FC-D15-1 PAW-FC-D24-1PAW-FC-D28-1PAW-FC-D40-1 PAW-FC-D55-1PAW-FC-D65-1PAW-FC-D90-1PAW-FC-H150
Lidhja në anën e djathtëPAW-FC-D11-1-R PAW-FC-D15-1-R PAW-FC-D24-1-RPAW-FC-D28-1-RPAW-FC-D40-1-RPAW-FC-D55-1-RPAW-FC-D65-1-RPAW-FC-D90-1-RPAW-FC-H150-R
Kapaciteti total në ftohje (Med / S-Hi )kW1,0 / 1,5 1,2 / 1,72,0 / 2,52,4 / 3,2 3,2 / 4,64,6 / 5,86,1 / 7,3 6,1 / 8,1 11,9 / 14,8
Kapaciteti i ftohjes sensible (Med / S-Hi)kW0,8 / 1,1 0,9 / 1,31,5 / 1,91,8 / 2,32,2 / 3,33,3 / 4,5 4,3 / 5,1 4,6 / 6,39,6 / 12,9
Kapaciteti në ngrohje (Med / S-Hi )kW1,4 / 2,0 1,5 / 2,22,4 / 3,12,9 / 4,04,1 / 5,75,3 / 7,17,9 / 9,3 8,1 / 11,6 14,9 / 19,9
Konsumi i energjisë (S-Lo / Med / S-Hi)W13 / 24 / 36 10 / 18 / 2916 / 37 / 4515 / 37 / 5628 / 55 / 7237 / 75 / 105 53 / 100 / 14790 / 112 / 188180 / 421 / 675
Vlerësimi i rrymësA222222226
Përmasat (LxGjxTh)mm220x570x430 220x570x430 220x753x430220x938x430220x1122x430220x1307x430220x1121x530220x1316x530376x1600x798
Peshakg131315202226273863
Niveli i zhurmës (S-Lo / Med / S-Hi) dB(A)33 / 40 / 4931 / 43 / 5030 / 45 / 5230 / 44 / 5134 / 46 / 5638 / 51 / 5843 / 56 / 6150 / 55 / 6452 / 64 / 71
Fuqia e zhurmës (S-Lo / Med / S-Hi) dB(A)24 / 31 / 4022 / 34 / 4121 / 36 / 43 21 / 35 / 4225 / 37 / 4729 / 42 / 4934 / 47 / 52 41 / 46 /55 31 / 45 / 51
Presioni statik maksimalPa3030505070707070110
Prurja e ajrit (Med / S-Hi )m³/min190 / 283179 / 265274 / 390357 / 499 486 / 716640 / 933893 / 1064 936 / 13972112 / 3176
Rënia e presionit të ujit (Med / S-Hi)kPa19,5 / 39,2 3,9 / 6,319,3 / 28,817,1 / 2822,8 / 46,937,4 / 60,2 15,4 / 21,5 19,3 / 32,519,8 / 26,1
Shpejtësitë e ventilatorit3 shpejtësi3 shpejtësi3 shpejtësi3 shpejtësi3 shpejtësi3 shpejtësi3 shpejtësi3 shpejtësi3 shpejtësi
Motori i ventilatorit dhe numri i shpejtësiveMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësiMotor me rrymë alternative me 5 shpejtësi
Ena e kondensës dhe filtri i ajritTë përfshiraTë përfshiraTë përfshiraTë përfshiraTë përfshiraTë përfshiraTë përfshiraTë përfshiraTë përfshira
Lidhjet e tubave të ujitInch1/21/21/21/21/21/23/43/41
Garancia5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet