Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (18-28 HP), kombinimi i modeleve me eficencë të lartë

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

Modeli S-15MF2E5A S-22MF2E5A S-28MF2E5A S-36MF2E5A S-45MF2E5A S-56MF2E5A S-60MF2E5A S-73MF2E5A S-90MF2E5A S-106MF2E5A S-140MF2E5A S-160MF2E5A
Kapaciteti në ftohje kW1,52,22,83,64,55,66,07,39,010,614,016,0
Fuqia hyrëse në ftohjeW70,0070,0070,0070,0070,00100,00120,00120,00135,00195,00215,00225,00
Rryma në ftohjeA0,570,570,570,570,570,740,890,890,971,301,441,50
Kapaciteti në ngrohje
kW1,72,53,24,25,06,37,18,010,011,416,018,0
Fuqia hyrëse në ngrohje W70,0070,0070,0070,0070,00100,00120,00120,00135,00200,00210,00225,00
Rryma në ngrohjeA0,570,570,570,570,570,740,890,890,971,341,421,50
Tipi i ventilatoritventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shiroko
Volumi i ajrit (Hi/Med/Lo)m³/min14,00 / 13,00 / 9,0014,00 / 13,00 / 9,0014,00 / 13,00 / 9,0014,00 / 13,00 / 9,0014,00 / 13,00 / 10,0016,00 / 15,00 / 12,0021,00 / 19,00 / 15,0021,00 / 19,00 / 15,0025,00 / 23,00 / 19,0032,00 / 26,00 / 21,0034,00 / 29,00 / 23,0036,00 / 32,00 / 25,00
Presioni i jashtëm statikPa70 (10-150) 70 (10-150) 70 (10-150) 70 (10-150) 70 (10-150) 70 (10-150) 70 (10-150) 70 (10-150) 70 (10-150) 100(10-150)100(10-150)100(10-150)
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)33 / 29 / 2233 / 29 / 2233 / 29 / 2233 / 29 / 2234 / 32 / 2534 / 32 / 2535 / 32 / 2635 / 32 / 2637 / 34 / 2838 / 34 / 3139 / 35 / 3240 / 36 / 33
Fuqia e zhurmës (Hi/Med/Lo)dB55 / 51 / 4455 / 51 / 4455 / 51 / 4455 / 51 / 4456 / 54 / 4756 / 54 / 4757 / 54 / 4857 / 54 / 4859 / 56 / 5060 / 56 / 5361 / 57 / 5462 / 58 / 55
Përmasat LxGjxTh mm290 x 800 x 700 290 x 800 x 700 290 x 800 x 700 290 x 800 x 700 290 x 800 x 700 290 x 800 x 700 290 x 1000 x 700 290 x 1000 x 700 290 x 1000 x 700 290 x 1400 x 700 290 x 1400 x 700290 x 1400 x 700
Pesha neto kg292929292929343434464646
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35)3/8 (9,52) 3/8 (9,52) 3/8 (9,52) 3/8 (9,52) 3/8 (9,52) 3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 5/8 (15,88)5/8 (15,88)5/8 (15,88)5/8 (15,88)5/8 (15,88)5/8 (15,88)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.