Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (22-34 HP), kombinimi i modeleve kursyes të hapësirës

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

ModeliS-15MF2E5A S-22MF2E5A S-28MF2E5A S-36MF2E5A S-45MF2E5A S-56MF2E5A S-73MF2E5A S-106MF2E5A
Kapaciteti në ftohje kW1,52,22,83,64,55,67,310,6
Fuqia hyrëse në ftohjeW25,0025,0025,0030,0030,0035,0055,0080,00
Rryma në ftohjeA0,200,210,230,250,320,350,510,70
Kapaciteti në ngrohje
kW1,72,53,24,25,06,38,011,4
Fuqia hyrëse në ngrohje W25,0025,0025,0030,0030,0035,0055,0080,00
Rryma në ngrohjeA0,200,210,230,250,320,350,510,70
Tipi i ventilatoritMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuara
Volumi i ajrit në ftohje (Hi/Med/Lo)m³/min7,90 / 7,40 / 6,50 9,00 / 7,50 / 6,50 9,50 / 8,30 / 6,5010,90/9,00/6,50 14,50/12,50/10,0016,00/14,00/12,00 19,50/17,00/14,0021,50/18,50/15,00
Volumi i ajrit në ngrohje (Hi/Med/Lo)m³/min9,00 / 7,70 / 6,809,20 / 8,30 / 6,809,70 / 8,50 / 6,8011,20/9,50/6,80 14,50/12,50/10,0016,00/14,00/12,0019,50/17,00/14,0021,50/18,50/15,00
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)34 / 32 / 2936 / 33 / 29 37 / 34 / 29 40 / 36 / 2938 / 35 / 3340 / 37 / 3547 / 44 / 4049 / 46 / 42
Fuqia e zhurmës (Hi/Med/Lo)dB49 / 47 / 4451 / 48 / 44 52 / 49 / 4455 / 51 / 4453 / 50 / 4855 / 52 / 5062 / 59 / 5564 / 61 / 57
Përmasat LxGjxTh mm290 x 870 x 214290 x 870 x 214290 x 870 x 214290 x 870 x 214302 x 1120 x 236 302 x 1120 x 236 302 x 1120 x 236 302 x 1120 x 236
Pesha neto kg999913131414
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35)3/8 (9,52) 3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 5/8 (15,88)5/8 (15,88)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.