Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (30-40 HP), kombinimi i modeleve me eficencë të lartë

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

ModeliS-36MT2E5AS-45MT2E5AS-56MT2E5AS-73MT2E5AS-106MT2E5AS-140MT2E5A
Kapaciteti në ftohje kW3,64,55,67,310,614,0
Fuqia hyrëse në ftohjeW35,0040,0040,0055,0080,00100,00
Rryma në ftohjeA0,360,380,380,440,670,79
Kapaciteti në ngrohje
kW4,25,06,38,011,416,0
Fuqia hyrëse në ngrohje W35,0040,0040,0055,0080,00100,00
Rryma në ngrohjeA0,360,380,380,440,670,79
Tipi i ventilatoritventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shiroko
Volumi i ajrit (Hi/Med/Lo)m³/min14,00 / 12,00 / 10,5015,00 / 12,50 / 10,5015,00 / 12,50 / 10,5021,00 / 18,00 / 15,5030,00 / 25,00 / 23,0032,00 / 28,00 / 24,00
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)36 / 32 / 30 37 / 33 / 3037 / 33 / 3039 / 35 / 3342 / 37 / 3646 / 40 / 37
Fuqia e zhurmës (Hi/Med/Lo)dB54 / 50 / 4855 / 51 / 4855 / 51 / 4857 / 53 / 5160 / 55 / 5462 / 58 / 55
Përmasat LxGjxTh mm235 x 960 x 690235 x 960 x 690235 x 960 x 690235 x 1275 x 690 235 x 1590 x 690235 x 1590 x 690
Pesha neto kg272727334040
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35)3/8 (9,52) 3/8 (9,52) 3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 5/8 (15,88)5/8 (15,88)5/8 (15,88)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.