Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (36-48 HP), kombinimi i modeleve kursyes të hapësirës

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

ModeliS-22MP1E5S-28MP1E5 S-36MP1E5S-45MP1E5S-56MP1E5S-71MP1E5
Kapaciteti në ftohje kW2,22,83,64,55,67,1
Fuqia hyrëse në ftohjeW56,0056,0085,00126,00126,00160,00
Rryma në ftohjeA0,250,250,380,560,560,72
Kapaciteti në ngrohje
kW2,53,24,25,06,38,0
Fuqia hyrëse në ngrohje W40,0040,0070,0091,0091,00120,00
Rryma në ngrohjeA0,180,180,310,410,410,54
Tipi i ventilatoritVentilator shirokoVentilator shirokoVentilator shirokoVentilator shirokoVentilator shirokoVentilator shiroko
Volumi i ajrit (Hi/Med/Lo)m³/min7,00 / 6,00 / 5,007,00 / 6,00 / 5,009,00 / 7,00 / 6,0012,00 / 9,00 / 8,0015,00 / 13,00 / 11,0017,00 / 14,00 / 12,00
Presioni i jashtëm statikPa151515151515
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)33 / 30 / 2833 / 30 / 2839 / 35 / 2938 / 35 / 3139 / 36 / 3141 / 38 / 35
Përmasat LxGjxTh mm615 x 1065 x 230615 x 1065 x 230615 x 1065 x 230615 x 1380 x 230615 x 1380 x 230615 x 1380 x 230
Pesha neto kg292929393939
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35)3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 5/8 (15,88)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.