Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (42-52 HP), kombinimi i modeleve me eficencë të lartë

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

ModeliPAW-500ZDX3NPAW-800ZDX3NPAW-01KZDX3N
Furnizimi me energji elektrike (voltazhi)V230230230
Furnizimi me energji elektrike (faza)1 fazë1 fazë1 fazë
Furnizimi me energji elektrike (frekuenca)Hz505050
Volumi i ajrit m³/min8,3313,3316,67
Presioni i jashtëm statikPa90120115
Rryma maksimale (në ngarkesë të plotë)A0,61,42,1
Fuqia e futurW150320390
Niveli i zhurmës dB(A)394243
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm1/4 (6,35)1/4 (6,35) 1/4 (6,35)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70)1/2 (12,70)1/2 (12,70)
Rekuperim nxehtësieFtohjeNgrohjeFtohjeNgrohjeFtohjeNgrohje
Eficenca e temperaturës%767676767676
Eficenca e entalpisë%636763656062
Fuqia e kursyer në funksionimin veror ose dimërorkW1,704,30 (4,80)2,506,50 (7,30)3,208,20 (9,00)
Shkëmbyes nxehtësieFtohjeNgrohjeFtohjeNgrohjeFtohjeNgrohje
Kapaciteti total / sensibëlkW3,00 / 2,102,50 / 2,705,10 / 3,504,40 / 4,80 5,80 / 4,105,20 / 6,70
Temperatura e fikjes°C15,928,0 (27,3)15,529,6 (29,0)16,228,5 (27,8)
Lagështira relative e fikjes%9016 (15)9014 (13)9015 (14)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.