Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (54-64 HP), kombinimi i modeleve me eficencë të lartë

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

Modeli S-22MG1E5AS-28MG1E5AS-36MG1E5AS-45MG1E5AS-56MG1E5A
Kapaciteti në ftohje kW2,22,83,64,55,6
Fuqia hyrëse në ftohjeW18,0018,0020,0026,0029,00
Rryma në ftohjeA0,180,180,210,230,25
Kapaciteti në ngrohje
kW2,53,24,25,06,3
Fuqia hyrëse në ngrohje W19,0019,0021,0027,0030,00
Rryma në ngrohjeA0,180,180,220,240,26
Tipi i ventilatoritMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuaraMe rryma të kryqëzuara
Volumi i ajrit në ftohje (Hi/Med/Lo)m³/min9,20 / 7,50 / 6,009,20 / 7,50 / 6,009,70 / 8,20 / 6,0010,50 / 9,00 / 6,5012,00 / 9,50 / 6,50
Volumi i ajrit në ngrohje (Hi/Med/Lo)m³/min9,70 / 8,00 / 6,509,70 / 8,00 / 6,5010,20 / 8,70 / 6,5011,00 / 9,50 / 7,0012,50 / 10,00 / 7,00
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)38 / 34 / 2938 / 34 / 2939 / 35 / 2942 / 37 / 3044 / 38 / 30
Përmasat LxGjxTh mm600 x 750 x 207600 x 750 x 207600 x 750 x 207600 x 750 x 207600 x 750 x 207
Pesha neto kg1414141414
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35) 1/4 (6,35)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70) 1/2 (12,70)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.