Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (66-80 HP), kombinimi i modeleve kursyes të hapësirës

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

Modeli20 25 30 35 40 45 55 65 75 90 105 125 140 150 170 190 210
Standart pa enë zgjerimiU-020CWNBU-025CWNBU-030CWNBU-035CWNBU-040CWNBU-045CWNBU-055CWNBU-065CWNBU-075CWNBU-090CWNBU-105CWNBU-125CWNBU-140CWNBU-150CWNBU-170CWNBU-190CWNBU-210CWNB
Me enë zgjerimiU-020CWBSU-025CWBSU-030CWBSU-035CWBSU-040CWBSU-045CWBMU-055CWBMU-065CWBMU-075CWBMU-090CWBMU-105CWBMU-125CWBMU-140CWBLU-150CWBLU-170CWBL U-190CWBL U-210CWBL
Furnizimi me energji elektrike (voltazhi)V400400400400400400400400400400400400400400400400400
Furnizimi me energji elektrike (faza)3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë3 fazë
Furnizimi me energji elektrike (frekuenca)Hz5050505050505050505050505050505050
Kapaciteti në ftohje kW19,425,326,935,837,446,853,365,871,691,4106,2121,9125,4137,6150,9175,8195,4
Fuqia hyrëse në ftohjekW6,108,619,3413,5113,6416,9019,6722,1024,2634,3638,0646,3543,5547,7752,7364,8372,54
SEER3,93,93,93,73,93,73,94,04,03,93,93,93,93,93,93,73,7
Kapaciteti në ngrohje
kW19,526,929,737,341,648,558,267,275,988,1101,0119,1143,7153,7170,1194,9217,6
Fuqia hyrëse në ngrohje kW6,119,289,9313,2313,5117,3220,3522,4724,3333,7538,4045,4645,8050,2055,4067,5078,30
SCOP3,43,33,33,43,43,23,33,43,43,33,33,43,33,43,33,33,2
Klasi i eficencës së energjisë (nga A+++ në D)A+A+A+A+A+A+A+A+
Tipi i startimitDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirektDirekt
Rryma maksimale në punëA17,7022,2024,3031,8033,8040,2044,2059,4064,4077,9086,00102,00108,00119,00136,00153,00170,00
Niveli i zhurmësdB(A)75,075,075,076,076,080,080,080,080,083,083,083,085,485,487,088,188,1
Fuqia e zhurmës dB42,842,842,843,843,847,847,847,847,850,850,850,853,453,455,056,156,1
Përmasat e njësisë pa enë zgjerimi (LxGjxTh) mm1983 x 1000 x 10001983 x 1000 x 10001983 x 1000 x 10001983 x 1000 x 10001983 x 1000 x 10001986 x 2180 x 11601986 x 2180 x 11601986 x 2180 x 11601986 x 2180 x 11602286 x 2180 x 11602286 x 2180 x 11602286 x 2180 x 11602295 x 2856 x 2210 2295 x 2856 x 2210 2321 x 2856 x 2210 2321 x 2856 x 2210 2321 x 2856 x 2210
Përmasat e njësisë me enë zgjerimi (LxGjxTh)mm1983 x 1000 x 1507 1983 x 1000 x 1507 1983 x 1000 x 1507 1983 x 1000 x 1507 1983 x 1000 x 1507 1986 x 2680 x 11601986 x 2680 x 11601986 x 2680 x 11601986 x 2680 x 11602286 x 2680 x 11602286 x 2680 x 11602286 x 2680 x 11602295 x 3666 x 22102295 x 3666 x 22102295 x 3666 x 22102295 x 3666 x 22102295 x 3666 x 2210
Pesha e njësisë pa enë zgjerimi kg28029032033033054054061061079090092015121515160516771937
Pesha e njësisë me enë zgjerimi kg3453553853953957007007707709501060108016441647173718092069
Ftohësi R410Akg 6,58,48,49,19,214,014,318,919,322,032,333,02x24,72x24,724,7/33,32x33,32x33,3
Numri i qarqeve të gazit11111111111122222
Kompresorët
Numri22222222222244444
TipiSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkrollSkroll
Hapi i ngarkesës së pjesshme%0 / 50 / 1000 / 50 / 1000 / 50 / 1000 / 50 / 1000 / 50 / 1000 / 50 / 1000 / 43 / 57 / 1000 / 40 / 60 / 1000 / 45 / 55 / 1000 / 45 / 55 / 1000 / 38 / 62 / 1000 / 33 / 67 / 1000 / 24 / 26 / 48 / 50
/ 52 / 74 / 76 / 100
0 / 23 / 27 / 46 / 50
/ 54 / 73 / 77 / 100
0 / 20 / 24 / 44 / 45
/ 55 / 69 / 80 / 100
0 / 22 / 28 / 44 / 50
/ 56 / 72 / 78 / 100
0 / 19 / 31 / 38 / 50
/ 62 / 69 / 81 / 100
Rezistenca elektrikeW2x402x402x402x402x402x662x662x662x6666 / 8266 / 9566 / 954x664x663x66 / 82 2x82 / 2x662x95 / 2x66
Avulluesi
Numri11111111111111111
TipiPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakëPllakë
Prurja mesatare e ujit (ftohje)m³/h3,354,364,646,166,448,069,1811,3012,3115,7318,2520,9521,5623,6525,9530,2433,62
Rënia e presionit të ujit (ftohje)kPa2337223740303528372634453339243240
Volumi i ujitl1,781,782,552,552,554,104,106,106,1010,8010,8010,808,498,4912,2112,2112,21
Ngrohesi kundër ngrirjesW303030303030302x302x302x302x302x306060120120120
Shkëmbyesit
Numri11111112222244444
Sipërfaqja ballore2,42,42,42,82,84,204,205,555,556,46,46,411,8811,8811,8811,8811,88
Numri i rrjeshtave2222222222332 + 22 + 22 + 33 + 33 + 3
Standarti i ventilatorëve
Numri11111112222244444
Rryma e ajritm³/h900013000130001600016000225002250015000150002100021000210005600056000710008600083000
Shpejtësia e rrotullimitr.p.m900900900650650790790650650790790790900900900900900
Fuqia hyrëse për secilin ventilatorW62094094093093016501650930930165016501650940940940 - 165016501650
Lidhjet e ujit
TipiMe fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
Me fileto mashkull
BSPP ISO 228
VictaulicVictaulicVictaulicVictaulicVictaulic
Dimensioni i tubit të kthimitInch 1 1/21 1/21 1/21 1/21 1/222222 1/22 1/22 1/22 1/22 1/22 1/22 1/22 1/2
Dimensioni i tubit të dërgimitInch 1 1/21 1/21 1/21 1/21 1/222222 1/22 1/22 1/22 1/22 1/22 1/22 1/22 1/2
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.