Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba ECOi EX ME2 (8-20 HP)

  • Kompresor i ri rotativ binjak inverter
  • Performancë e lartë në kushte ekstreme
  • Eficencë dhe komfort i shquar
  • SEER/SCOP dhe ngarkesë e pjesshme e jashtëzakonshme
  • Kontroll inteligjent i rekuperimit të vajit
  • Fleksibilitet superior
  • Kapacitet unik në ngrohje në temperaturë -25 °C
Brand:

Description

Funksioni me 100% ajër të freskëtFunksioni me 100% ajër të freskëtKanalor me presion të lartëKanalor me presion të lartë
ModeliS-224ME2E5S-280ME2E5S-224ME2E5S-280ME2E5
Kapaciteti në ftohje kW22,428,022,428,0
Fuqia hyrëse në ftohjeW290,00350,00440,00715,00
Rryma në ftohjeA1,852,202,453,95
Kapaciteti në ngrohje
kW21,226,525,031,5
Fuqia hyrëse në ngrohje W290,00350,00440,00715,00
Rryma në ngrohjeA1,852,202,453,95
Volumi i ajrit (Hi/Med/Lo)m³/min28,30 / — / —35,00 / — / —56,00 / 51,00 / 44,0072,00 / 63,00 / 53,00
Presioni i jashtëm statikPa200200140 (60 - 270)140 (72 - 270)
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)43 / — / —44 / — / —45 / 43 / 4149 / 47 / 43
Fuqia e zhurmës (Hi/Med/Lo)dB75 / — / —76 / — / —77 / 75 / 7381 / 79 / 75
Përmasat LxGjxTh mm479 x 1453 x 1205479 x 1453 x 1205479 x 1453 x 1205479 x 1453 x 1205
Pesha neto kg102106102106
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm3/8 (9,52)3/8 (9,52)3/8 (9,52)3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm3/4 (19,05)7/8 (22,22)3/4 (19,05)7/8 (22,22)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(3) Diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme nën 90 m / diametri i tubit për njësinë fundore të brendshme mbi 90 m.
(4) Nëse kënaqen disa kushte të caktuara diapazoni efektiv është mbi 130% dhe nën 200%.