Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 2 tuba Hybrid GHP/EHP (10 dhe 20 HP)

  • Jetëgjatësi e zgjatur me menaxhimin inteligjent të energjisë
  • Kosto e ulët energjie
  • Shkarkime të ulëta të gazeve
  • 4 vendosje të ndryshme (Ekonomi, Eficence, pompa e nxehtësisë me gaz në funksion primar, pompa e nxehtësisë elektrike në funksion primar
  • Rekuperim energjie për ujë të nxehtë sanitar 26.2 kW (në 65 °C) nga humbja e energjisë së motorit
  • Cikël ftohës i unifikuar në të dyja njësitë për instalim të lehtë
  • Funksion parësor për ujë të nxehtë sanitar me pompën elektrike të nxehtësisë
  • Deri në 48 njësi të brendshme të lidhshme
Brand:

Description

Lloji I ftohjesTemperatura e operuarShkrirjaTensioniKushtet e ambientit
Statik-8/-2°CJashtë ciklit22025°C/ %60rH