Panasonic Njësitë e jashtme VRF me 3 tuba ECO G GF3 (16-25 HP)

  • Ujë i nxehtë sanitar në të gjitha stinët, i cili mundësohet nga energjia e humbur e motorit në ngrohje dhe ftohje
  • Raporti i kapacitetit 50 ~ 200 %
  • Pa cikël shkrirje
  • Gjatësi totale e tubave: 780 m
  • Kapacitet maksimal në ngrohje deri në -21 °C
  • Maksimumi 24 njesi të brendshme të lidhshme
Brand:

Description

LlojiLloji I ftohjesTemperatura e operuarShkrirjaTensioniKushtet e ambientit
SLMe Ventilim+2/+4°CJashtë ciklit220/380V25°C/ %60rH
MLMe Ventilim-1/+1°CJashtë ciklit/Elektrike220/380V25°C/ %60rH
FLMe Ventilim+4/+8°CJashtë ciklit220/380V25°C/ %60rH