Panasonic Njësitë e jashtme VRF Mini ECOi LE1 (8 dhe 10 HP me eficencë të lartë)

  • Zgjidhja ideale për hapësira të jashtme minimale
  • Presion i jashtëm statik i rritur (35Pa) për të ruajtur kapacitetin operues edhe në hapësira të ngushta
  • Operim në ftohje deri në temperaturë të jashtme + 46 °C
  • Deri në 15 njësi të brendshme të lidhshme
  • Gjatësi maksimale të tubave 150 m
  • Eficencë e lartë
  • Funksionim në operim të qetë (një nga më të ulëtit ne treg)
Brand:

Description

ModeliS-15MM1E5A S-22MM1E5AS-28MM1E5AS-36MM1E5AS-45MM1E5AS-56MM1E5A
Kapaciteti në ftohje kW1,52,22,83,64,55,6
Fuqia hyrëse në ftohjeW36,0036,0040,0042,0049,0064,00
Rryma në ftohjeA0,260,260,300,310,370,48
Kapaciteti në ngrohje
kW1,72,53,24,25,06,3
Fuqia hyrëse në ngrohje W26,0026,0030,0032,0039,0054,00
Rryma në ngrohjeA0,230,230,270,280,340,45
Tipi i ventilatoritventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shiroko
Volumi i ajrit (Hi/Med/Lo)m³/min8,00 / 7,00 / 6,008,00 / 7,00 / 6,008,50 / 7,50 / 6,509,00 / 8,00 / 7,0010,50 / 9,50 / 8,0012,50 / 11,50 / 10,00
Presioni i jashtëm statikPa10 (30)10 (30)15 (30)15 (40)15 (40)15 (40)
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)28 / 27 / 2528 / 27 / 2530 / 29 / 2732 / 30 / 2834 / 32 / 3035 / 33 / 31
Përmasat LxGjxTh mm200 x 750 x 640200 x 750 x 640200 x 750 x 640200 x 750 x 640200 x 750 x 640200 x 750 x 640
Pesha neto kg191919191919
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm1/4 (6,35)1/4 (6,35)1/4 (6,35)1/4 (6,35)1/4 (6,35)1/4 (6,35)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70)1/2 (12,70)1/2 (12,70)1/2 (12,70)1/2 (12,70)1/2 (12,70)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet

(4) Nën 90 m për njësitë fundore të brendshme; (5) mbi 90 m për njësitë fundore të brendshme.