Panasonic Njësitë e jashtme VRF Mini ECOi LE2 (4-6 HP me eficencë të lartë)

  • Kursime energjie të jashtëzakonshme
  • Për përdorim të lehtë komercial duke mundësuar instalim më të lehtë në godina dhe ndërtesa mesatare me hapësira të limituara
  • Përvec rritjes së efikasitetit, njësia e jashtme është projektuar të jetë sa më kompakte që të jetë e mundur (lartësi vetëm 996 mm)
  • SEER DHE SCOP të jashtëzakonshme
  • Presion i lartë statik 35 Pa
  • 50 m gjatësi tubah pa nevojë per gaz shtesë
Brand:

Description

ModeliS-28ML1E5S-36ML1E5S-45ML1E5S-56ML1E5S-73ML1E5
Kapaciteti në ftohje kW2,83,64,55,67,3
Fuqia hyrëse në ftohjeW51,0051,0051,0060,0087,00
Rryma në ftohjeA0,390,390,390,460,70
Kapaciteti në ngrohje
kW3,24,25,06,38,0
Fuqia hyrëse në ngrohje W40,0040,0040,0048,0076,00
Rryma në ngrohjeA0,350,350,350,410,65
Tipi i ventilatoritventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shirokoventilator shiroko
Volumi i ajrit (Hi/Med/Lo)m³/min12,00 / 10,00 / 9,0012,00 / 10,00 / 9,0012,00 / 11,00 / 10,0013,00 / 11,50 / 10,0018,00 / 15,00 / 13,00
Niveli i zhurmës (Hi/Med/Lo)dB(A)36 / 34 / 3336 / 34 / 3336 / 35 / 3438 / 36 / 3445 / 40 / 36
Përmasat e njësisë së brendshme (panelit) LxGjxTh mm200 x 1000 x 710200 x 1000 x 710 200 x 1000 x 710200 x 1000 x 710200 x 1000 x 710
Përmasat e panelit LxGjxTh mm20 x 1230 x 80020 x 1230 x 80020 x 1230 x 80020 x 1230 x 80020 x 1230 x 800
Pesha neto (paneli)kg23,5 (7,5)23,5 (7,5)23,5 (7,5)23,5 (7,5)24,5 (7,5)
Dimensioni i tubit të lëngut Inch /mm1/4 (6,35)1/4 (6,35)1/4 (6,35)1/4 (6,35)3/8 (9,52)
Dimensioni i tubit të gazit Inch /mm1/2 (12,70)1/2 (12,70)1/2 (12,70)1/2 (12,70)5/8 (15,88)
Garancia 5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet5 vjet