Perde Ajri Me Shkëmbyes Nxehtësie
PAW-15PAIRC

0.00 

  • Komfort, e lehtë për tu përdorur dhe e lehtë për tu instaluar dhe mirëmbajtur
  • Kursen deri ne 40 % kosto energjie nga përdorimi i teknologjisë së integruar EC të ventilatorëve
  • 4 gjatësi të perdes së ajrit janë në dispozicion 1.0, 1.5, 2.0 dhe 2.5 m
  • Lartësia  instalimit deri në 3.0 m
  • Grilat e daljes mund të rregullohen në 5 drejtime, për tu përshtatur kërkesave të ndryshme të brendshme
Brand:
View cart

Additional information

Modeli

Perde Ajri