Panasonic Rekuperator ajri (350 m3/h)
FY-350ZDY8R

0.00 

  • Kursime të larta energjie, deri ne 20 %
  • Teknologjia e rrjedhjes së kundërt të rrymave të ajrit për eficencë më të mirë
  • Bërthama e elementit me jetëgjatësi të madhe
  • Instalim i lehtë dhe 20 % më pak trashësi
  • Lidhje e lehtë me njësitë e kondicionimit të ajrit
  • Njësi te qeta
Brand:
View cart