Komania FRIGOALB është një kompani që operon për më shumë se 20 vite, në fushën e ftohjes dhe kondicionimit. Ne jemi distributor të shumë markave në këto fusha si Embraco, Tecumseh, Panasonic, Eliwell, Suniso, De.na.srl, Feinrohren, Refco… etj.